# Project 33

**If statements & Rounding with Math.floor (75 points)**

Write an applet which will accept an employees name, hours worked, and rate per hour.
Output a pay report which will include : Name, Hours Worked, Rate per hour, Overtime pay,
Regular pay, and Gross pay. Overtime will be calculated only with the amount of hours over
fourty. Overtime pay will equal the amount of time over fouty times the rate per hour times 1.5.
For example,
- If hours worked is 45.75 and rate per hour is $7.50, then

Overtime Pay = 5.75 * $7.50 * 1.5 = $64.69 (rounded)

Regular Pay = 40 * $7.5 = $300.0

Gross Pay = $300.0 + $64.69 = 364.69
- If hours worked is 32.25 and rate per hour is $6.05, then

Overtime Pay = $0.0

Regular Pay = 32.25 * $6.05 = $195.11 (rounded)

Gross Pay = $0.0 + $195.11 = $195.11

Make sure your project can produce the sample output below.
**Requirements: **

- Document your applet. Include your Name, Date, Project#, and a
description of the project.
- Input the data with the
**TextField** class
- The hours worked and rate per hour must be of type float.
- Use an If statement to determine Overtime, Regular, and Gross pays.
- Activate the output with the
**Button** class.
- Round all results to the hundreths place using the
**Math.floor** method.
- Output your report with the
**TextArea** class and **setText** method.

### Sample Output for Project33